11.4.11

Top 3 seriale care merita vazute-parerea mea:)

1.„Doctor House” 

 


Medicul arogant şi morocănos „Doctor House” ar intimida cu siguranţă orice asistentă medicală.

Să fie pentru că House ştie răspunsul înainte de a asculta întrebarea şi dă impresia că poartă mereu o enciclopedie în buzunarul halatului, sau pentru că este singurul doctor drăguţ pe care l-ai lăsa să te consulte?

Credem cu tărie că dacă s-ar mai face o serie, Doctor House ar descoperi antidotul pentru cancer

2.„The office”

 


Cine nu şi-ar dori să lucreze într-un birou unde nu se face aproape nimic? Probabil că pe criza asta sunt şi mai mulţi candidaţi, dar cu siguranţă şi cei care fac parte din populaţia activă râvnesc la un şef cum este Michael Scott.

Umorul britanic are un sarcasm aparte şi extrem de contagios, dar colegii din „The Office”-ul american sunt adorabili: un colectiv mic ce reuneşte oameni atât de diferiţi, încât neînţelegerile şi întâmplările amuzante fac parte din programul zilnic. 

3.

„30 Rock”

 


Producătorii „30 Rock” - „30 Rockefeller Avenue” - reiterează ideea că majoritatea şefilor sunt dificili, lucru cu care mai toată lumea este de acord, inclusiv Liz Lemon.

Dar dacă în plus, noul şef are şi probleme serioase de personalitate? Atunci, nu îţi rămâne decât să încerci să te menţii pe linia de plutire.

30 Rock este cel mai premiat şi aclamat serial de comedie din ultimii ani, premiat fiind cu 6 Globuri de Aur şi alte 35 de trofee si 86 de nominalizări.